💃疫情好转,晚市堂食开始放宽,第一时间梗系去打边炉!如果嫌一般火锅不够健康,养生嘅「桃胶美人锅 」一定最适合不过啦!🥳去左旺角嘅「尚膳养颜滋补锅 」,装修古色古香,环境阔落座位又舒适,火锅汤底丰富足料,而且食材新鲜好味,订座仲有7️⃣折优惠!咁抵一于要慢慢叹下!💁🏼‍♀️尚膳鸳鸯锅($188)只收一个价钱就可以试到双拼锅🧜🏻‍♀️养颜美人锅真材实料冇味精:里面竟然有半只乌鸡,大量桃胶、红枣、圆肉、杞子、党参等,打边炉前我已经忍唔住,饮左两碗滋补靓汤,味道香甜,仲食埋鸡肉,嫩滑之余仲好有鸡味呀!👅麻辣锅汤底浓香惹味,唔会太辣:里面已经有一份蜂巢豆腐,一份台湾直送鸭血,性价比相当好高,特别推荐麻辣鸭血,滑嘟嘟好滋味呢!🌟黑松露虾丸($48)黑松露够香,入口鲜味弹牙!估唔到咁好味呀!🌟梅菜猪肉丸($48)首次试咁特色嘅猪肉丸,入口同样弹牙,淡淡梅菜香,果然系perfect match!🌟牧场羊肉片($128)肥瘦比例极佳,肉质嫩滑膻味少,羊肉控必试!🌟牛骨髓($68)比较罕见滋补嘅食材,一试就爱上了!入口如奶油般细腻柔滑,唔小心就吞咗落去啦!🌟台式蛋饺($42)薄薄嘅蛋皮包著猪肉馅,轻轻滚几秒,细细
💃

🥳

💁🏼‍♀️
尚膳鸳鸯锅($188)
只收一个价钱就可以试到双拼锅

🧜🏻‍♀️养颜美人锅
真材实料冇味精:

👅麻辣锅
汤底浓香惹味,唔会太辣:

🌟
黑松露虾丸($48)
黑松露够香,入口鲜味弹牙!估唔到咁好味呀!

🌟
梅菜猪肉丸($48)

🌟
牧场羊肉片($128)
肥瘦比例极佳,肉质嫩滑膻味少,羊肉控必试!

🌟
牛骨髓($68)

🌟
台式蛋饺($42)
薄薄嘅蛋皮包著猪肉馅,轻轻滚几秒,细细粒容易食!

🌟
韩国年糕($38)
烟烟韧韧,不会很黏牙,咬起来很Q弹,带点微甜好食喔!