2018-01-13
呢间野一开嘅时候我已经开始帮衬, 𠮶阵时嘢食同区内酒楼算最好食, 侍应亦都好有礼貌,环境干净企理。点知呢间野越做越差, 上次食系两个月前, 已经系难以接受, 今日再去真系大开眼界,认识到咩嘢系没有最差,只有更差。 1.首先未食嘢用滚水洗碗碟时已发觉有好多食物残渣, 杯碗上仲有油. 2. 点心到来时已经吓亲, 点心笼上面黑蚊蚊,疑似发霉,仲湿笠笠。 食物质素亦不好, 棉花鸡上面有条毛, 叫经理嚟佢即刻拎走. 烧卖d 肉好实没有口感。3. 最过分的是中午12点半已经开始搬枱搬凳, 啲尘喺度飞来飞去。由于d 枱凳不停撞到我张枱同凳, 食都食得唔安乐。(我张枱四面都有人搬野,请看相片)仲要将d枱层层叠上去, 叠左五层,可以想像到几大尘。4. 加左单20分钟都未到食物,问经理话正常啊。我哋话啲嘢食好耐未黎,我哋食紧野四方八面又系到搬野咁多尘, 你帮我取消果两笼点心啦,跟住经理呼喝话: 走啦走啦埋单走啦!真系冇下次! 经理系最大,要表达意见,真系表达冇门。
仲要将d枱层层叠上去, 叠左五层,可以想像到几大尘。
真系冇下次! 经理系最大,要表达意见,真系表达冇门。