2009-07-12 11 浏览
未够钟食晚饭,有点肚饿, 所以去食个下午茶餐.我哋叫咗一个蓝莓芝士旦糕套餐和 蕃茄薄烧猪柳生菜软包配有机沙律套餐 , 两个人share. 蓝莓芝士旦糕: 芝士味唔系好浓, 唔会好腻.蕃茄薄烧猪柳生菜软包配有机沙律: 平时食果D有机食物, 食材本身的味道较浓,我觉得呢度个所谓的有机沙律唔似有机㖞, 冇乜菜味. 蕃茄薄烧猪柳生菜软包就似样D,猪柳几有肉汁. 侍应们对落单和埋单反应敏捷, 加水呢D额外服务请耐心等候. 正当我哋等紧加水的时候, 望到隔离枱的黑背心男用餐刀刮指甲, 佢刮得好入神, 递高双手,系枱上刮刮刮, 佢好 enjoy, 我哋就觉得好恐布 . 正想影佢的时候, 被他的同伴发现了… 那黑背心男用餐刀刮咗最少一分钟, 侍应们在旁行来行去, 都视若无睹 友人话佢哋咁忙, 可能真系睇唔倒…食物普通, 无乜service, 加上我怕我再嚟呢度食嘢, 只会燃点起呕心的回忆, 只好给你一个苦脸.
未够钟食晚饭,有点肚饿, 所以去食个下午茶餐.

蓝莓芝士旦糕: 芝士味唔系好浓, 唔会好腻.

. 蕃茄薄烧猪柳生菜软包就似样D,猪柳几有肉汁.

侍应们对落单和埋单反应敏捷, 加水呢D额外服务请耐心等候.

. 正想影佢的时候, 被他的同伴发现了…
友人话佢哋咁忙, 可能真系睇唔倒…

蓝莓芝士旦糕
蕃茄薄烧猪柳生菜软包配有机沙律