2022-09-15
🍝🥗Nutmad cafe & dining🥩🥓Lunch hour 挑战呢间新餐厅,因为观塘食中午都多人,尤其系十二点几,呢个工商大厦一楼二楼都有餐厅,咖啡店,都有多左好多人黎食野👍🔸博洛尼亚猪肉酱扁蛋面 - 首先黎左扁蛋面先,猪肉酱其实都好足料,系实肉,唔系得啲肥肉既质素,蛋面好烟韧,味道适宜🔸慢煮黑毛猪 - 呢个真系好好味!佢系慢煮肉质,一定唔会柴,仲好滑嫩。出面系烧过/煎过,好香口,再有系枫糖汁做coating, 连薯菜等等都有焗过,咸甜系最好味既味道🥹佢系完全做到👍😋觉得好好味!餐厅环境都几好,门面,coffee吧枱位,几靓。提一提,如系中午时间过嚟,都要排队,排左差唔多30分钟。所以可以食晏啲,或者放假过嚟会好啲。