2021-11-24
经OpenRice系11月15号订枱,亦收到OpenRice确认信息。今日客服打嚟留言叫我打番去confirm booking. 我打番去,职员话揾唔到我订枱记录,问我贵姓电话,又话重新订枱。我同佢讲系你地职员留言叫我覆。我听到一头雾水。收线后,餐厅又打嚟但无留言,夜晚,客服经WhatsApp发信息,话我预订时间已经full咗。我打番过去问,客服(唔咸唔淡口音)话full咗,然后我问你地咪有职员确认咗订枱,突然又话无枱,我收埋OpenRice确认,我觉得你地餐厅好混乱。我会同你公司+OpenRice反映。跟住,客服开始发脾气,个经理新嚟,佢唔知full咗。你地听完枱都可以唔嚟,咁我餐厅可以无枱,取消你booking,你地个个系咁,我知客人大晒。我打咗几次电话你无听。咩人嚟? 咁无礼貌? 我同佢讲,下午系你地确认咗booking,OpenRice都有确认,我觉得你地订枱安排有问题。跟住,客服话你听下我讲,然后再发脾4,跟住cut线。我上社交平台揾联络人电话,揾到位郭生系老板,同佢反映完呢个恶劣态度客服,佢同我say sorry,星期五真系full咗。叫我下次再去。我希望餐厅呢位客服唔好四
我希望餐厅呢位客服唔好四围登烂渣,啲客唔系你出气袋嚟,你系第二度受气,唔好同客发脾气。我唔知你同新嚟经理点沟通,你打嚟又唔留言,又唔识嘅电话,我点知你有乜事? 我订枱唔使同你全餐厅嘅人confirm booking? 原来OpenRice有confirm booking massage都可以取消!