唔理Blue Monday 抑或Happy Friday, 约到friend就要揾个好地方可以边食边饮边吹水~ 上openrice揾到呢个餐厅酒吧,超赞❣️先点几个前菜嚟食,都系秋季精选~ 其中酸汁带子刺身最最最开胃好食~ 带子好新鲜,又大粒❤️而香口嘢当然唔少得,有矜贵嘅香煎安康鱼肝,同脆炸生蚝双食~ 鱼肝好香,拌酒一流,而且唔腻~ 生蚝🦪鲜味又香脆,两只唔同口味,都系拌酒嘅好西😋😋😋朋友饮classical嘅red sangria, 我就拣咗rose royce,味道更甜更易入口,消解晒一日返工嘅苦😝食食吓,要多个香烤伊比利亚黑毛猪~ yummy yummy~ 愈食愈饿,始终唔可以无饭落肚,好彩要食饭都唔驶转场,因为有西班牙海鲜饭❣️ 仲要好好食,海鲜又多又新鲜,两个人食真系perfect👍🏻食饱饱又点可以唔食甜品去填第二个胃?再点咗个甜品拼盆, 里面有水果茶啫喱、西班牙油炸鬼同肉桂沙翁~ 最最最爱食嘅系西班牙油炸鬼,外脆内软又香肉桂又甜,食到月舔舔脷~

先点几个前菜嚟食,都系秋季精选~
其中酸汁带子刺身最最最开胃好食~ 带子好新鲜,又大粒❤️

生蚝🦪鲜味又香脆,两只唔同口味,都系拌酒嘅好西😋😋😋

2021-11-23
  • 炸西班牙油条配朱古力酱