2023-05-04 23 浏览
😂是日餐点:Set LunchStarter: Daily soup + daily bread + small bite是日餐汤:南瓜汤-🍲餐汤餐包今日嘅餐汤,就系我最钟意嘅南瓜汤,有好多南瓜蓉系个汤度,所以都几有口感。另外佢嘅餐包系焗起冇耐就拎出嚟,所以都会比较松软同埋脆口👍🏻👍🏻👍🏻Cajun Shrimp With Pumpkin Quinoa Salad $98😛😋👅😎❤️😌主菜嘅虾非常弹牙仲好新鲜,南瓜非常之清甜,仲有营养价值好丰富嘅羽衣甘蓝同藜麦,呢个沙律真系丰富得嚟又吸引🤩牛肝菌芦笋意大利面$98(帕玛森芝士、奶油酱)超多酱汁的意大利面,白汁系我的至爱,又香又浓郁,今次呢个意粉的酱汁系帕玛森芝士加奶油酱,配搭牛肝菌和芦笋,有芝士的咸味,奶油酱的浓滑感,牛肝菌独有的香味和芦荀的清爽口感,mix得非常好👍简直系perfect match!仲有红酒🍷& 白酒饮添😛😍My favourite👅👅😋✅
😂是日餐点:

Set Lunch
是日餐汤:南瓜汤

-🍲餐汤餐包
牛肝菌芦笋意大利面$98
(帕玛森芝士、奶油酱)
仲有红酒🍷& 白酒饮添😛😍My favourite👅👅😋