2022-09-12 709 浏览
其实本人💯好钟意日本嘢食,不过呢间呢又真系好怪,唔知佢点挨到呢一刻,舖位唔起眼,成日唔记得佢,我都好奇点解仲未执,先前嚟开会食过一次,今次再试多佢一次啦。拉面得一款,因为天气热..关系,其实《我估唔止我一个》都唔系太想食咖哩或者饭,然后又怕热气❤️‍🔥,所以好似变左你间铺果招牌吉列菜都冇试••••••😔其实今次嚟同上次嚟,餐厅都系冇乜人,会唔会系同个餐牌有关系呢?老细真系要谂下计点样转型😪😪尤其系小食,面类,非吉列定食再多元化。最后忍唔住叫左个吉列炸蚝,真系好脆,睇得出只蚝唔细😅。 另呢道特饮真系好多款选择。题外话:系间餐厅都唔够四枱客时,待应仲编嘛坐一堆,就系呢个时候后枱大叔每五分钟咳一次🤬🤬🤬,搞到冇心机食落去。