2019-02-24
想食餐好既!search到呢间劲多好评,于是就试一试啦! 虽然地段冇景,但餐厅的装修都靓, 环境舒适。 好啦, 我地叫左生蚝,餐汤🥣,牛油锅牛,🇯🇵A5一口和牛🐂,炭烧🐷肋排。 好真心讲, 除左蜗牛🐌之外,其他都好好好好食😋😋。法国🇫🇷即开生蚝真系好新鲜!绝对推荐! 炭烧🐷肋排好juicy 入味!令我惊喜既喺配菜薯条🍟!唔会淋!盐🧂味刚刚好! 你试下就明我讲咩👍🏻一口和牛🐂,好淋,份量多!不过对我黎讲有点过熟,但都绝对不韧👍🏻餐汤就饮得出真材实料的! 不过个蜗牛🐌就令人失望😞少少, 雪藏味重,调味方面都好淡,但唔难食的。侍应一直都唔错,但衰收尾! 收左钱,唔即刻找钱,竟然去做其他野,但其实冇人叫过距! 我地等左一阵,距话要叫另一个人找钱?excuse me?! 之后咪又喺佢死死气找钱。定佢唔想找,以为有贴士?但即使人地俾贴士你都要show找钱俾我地睇!