2022-06-22
又黎帮衬《上海菜》🥢质素参次💬相隔27日再度惠顾同一款𩠌菜,味道竟然差好远🫠好彩新尝试嘅甜品,味道都几好🥹🥄桂花拉糕(四件)卖相已经满分 食落口少少甜 好香桂花味 口感好似糯米糍咁 咀嚼嘅感觉就好似食紧香蕉糕咁但系又唔会死甜 个桂花糖浆真系做得好好 令成个糕味觉上更上一层楼🤩🥄豆沙锅饼见到卖相麻麻地 好似好薄冇乜馅咁 点知一食落口有惊喜 窝饼炸得香脆而不会过火 重大有少少微热 已豆沙馅都唔会过咸 越食越香口 大爱😍😍😍🥢清滋小排骨碟嘅底系热嘅,但肉系冻嘅,口感太硬,咬到牙都软,但个酱汁系OK嘅,浓烈嘅酸甜味。就可惜肉口感太差,希望有待改善。🥢杨州炒饭呢个我最爱嘅炒饭,一个月前食系好干身、好够镬气!但今日竟然系完全冇香味,剩系得油味,好似冇落盐、同调味料咁。食晒成大半碟都食唔到咸味🧂!完全系无味!!厨师都唔知系咪唔记得落盐😒仲要食到成口油☹️啲饭又好湿😞好似加咗啲水落去咁。超失望!🥢红油抄手呢一味上次我食完大镬好评嘅红油抄手,同样质素差到不得了,上次食落去系味蕾上嘅享受有齐晒香、辣、甜三种口感。今次食落去只食到肉馅有少少咸味然后乜味都冇。食咗两粒已经唔想再食!😩**设有+10%服务费***
质素参次💬相隔27日再度惠顾同一款𩠌菜,味道竟然差好远🫠
好彩新尝试嘅甜品,味道都几好🥹
🥄桂花拉糕(四件)
🥄豆沙锅饼
🥢清滋小排骨