2018-03-10 872 浏览
上回讲到食饱后去食糖水, 咪就系黎呢间食咯~呢间都算劲喇, 系度开左咁多年..相对差唔多位既糖水铺, 系咁转做唔长, 而且近期个间重做到同呢间好似~唔知佢地有冇关系架呢?!好耐都冇黎过, 依家好似唔畀再开出街坐, 只可入铺食~连MENU 都转埋, 都好既, 以前个MENU 都睇到厌冇新款..但我个人系食黎食去都系个几味, 好闷的~所以对我黎讲都冇乜大分别~好喇.睇完.......咁最后拣左D乜呢...我老豆既..宇治金时$38绿茶樱花冰(点解佢地由棉棉冰改左名做樱花冰既?)+小丸子+红豆+水晶珠+椰果+炼奶)系我唔爱既绿茶呀, 我试左一啖... 系我唔爱既怪味黎家...><呢个系我既, 白雪奇缘$34小丸子+椰果+水晶珠+芦荟+龙眼沙冰其实我就唔觉得沙冰底黎既, 因为佢水状多D, 唔系结身个款~ 一系就溶哂 XDDD旦我系中意既.. 反而我唔会中意一杯好结身个款沙冰咯~~~我妈既腐竹糖水... 我冇试, 但睇落浠左D~~同埋佢系最迟上个个, 可能叮热需时~XDD阿爷既芝麻糊加汤丸~~~ 阿爷指明要食呢个重识讲加汤丸, 好爆笑~~~不过佢睇落唔够黑同都系唔够结身~ 如果系
唔知佢地有冇关系架呢?!

好耐都冇黎过, 依家好似唔畀再开出街坐, 只可入铺食~
但我个人系食黎食去都系个几味, 好闷的~
所以对我黎讲都冇乜大分别~

好喇.睇完.......咁最后拣左D乜呢...
宇治金时
我老豆既..宇治金时$38
白雪奇缘

呢个系我既, 白雪奇缘$34
小丸子+椰果+水晶珠+芦荟+龙眼沙冰
旦我系中意既.. 反而我唔会中意一杯好结身个款沙冰咯~~~

阿爷既芝麻糊加汤丸~~~
阿爷指明要食呢个重识讲加汤丸, 好爆笑~~~
不过佢睇落唔够黑同都系唔够结身~ 如果系我, 我会中意结身D, 黑D既~
$40 (宵夜)
白雪奇缘