2023-06-17 335 浏览
老细我知我好钟意食tiramisu,早前佢同朋友出开九龙城,试过呢间话好好味~本来我叫佢外卖返嚟畀我,佢话唔得!一定要堂食先至食到个真正味道~好!就跟佢嚟试下!个tiramisu真系好好味,唔系一般死实实嘅,但系最特别嘅系佢啲饮品,睇到个名,其实你唔系好够胆叫…🤣😅不过原来真系好好饮!*想椰椰了$118:有gin,coconut rum ,ocho rum,黑糖同椰奶~竟然仲要系热饮,味道好似甄沾记椰子糖,但又带有酒香!😍👍🏻*泰醉$108:有dark rum,芒果汁,菠萝汁,椰汁同梳打水~好精神真系好有泰国feel其实似一杯酒味更浓嘅peanut butter😅😋*Old Fashion $108:呢杯好有heart嘅old fashion有一阵烟熏嘅味道,几特别~店主加咗青柠皮,所以又带有一种酸酸甜甜嘅清新感觉🥰