2007-04-04
第一次, 唔系好识路, 兜圏, 原来系入商场地下再搭就最方便.cafe 地方唔大, 位唔多, 似餐厅格局, 无sofa 位. 以红色为主, 灯光偏暗, 感觉大致ok.set dinner 拣唔, 唯有散叫. 但觉得餐牌选择唔多, 本来想叫饭食, 但散叫原来无饭. 相信饮会好d, drink list 齐全好多.焗薯皮$42- 一碟4件, 皮连肉都几厚, 肉碎好多, 都几好味, 同埋唔油lor.苹果鸡肉素菜批$40- size好细, 所谓批就好似薄底pizza 咁, 但批底就系酥皮lor. 都几得意, 味道都可以, 酥皮整得好靓,味道都好match.紫苏西兰花蝴蝶粉$60 - 几精美, 钟意佢酱唔多, 虽然菜简单, 但都几好味.栗子cheese cake $28 - 系店员大力推介. 都真系唔错, 栗子茸少, cheese cake d 芝士味够. 呢度有整饼班, 所以cake 应该系homemade , 有咁水准, 好好啦!好味!店员还推介整饼班同membership 计划, 虽然最终我无答应到, 但都唔会俾面色, 仲同我地有讲有笑tim, 好好服务态度. 下次会再. 如果系饮倾计,
店员还推介整饼班同membership 计划, 虽然最终我无答应到, 但都唔会俾面色, 仲同我地有讲有笑tim, 好好服务态度. 下次会再. 如果系饮倾计, 应该会系一个唔错地方.