2024-06-30 73 浏览
🏙️旺角嘅一间酒吧兼餐厅,俾佢个happy hour时段优惠 吸引咗😍📆星期一至日 5:30-8:00 pm 所有饮品一律特价$48/杯🍺🥤~就算系cocktail or mocktail 🍸 一样价钱☀️🌞夏日炎炎,一坐低就叫左一杯Bloody Cocktail 🍹 好Reflection嘅一杯嘢饮入边有唔同嘅水果 例如cherry grapefruit cranberry 💕再加埋vodka 原来都可以好夹㗎上面有啲cream 啖啖都好饱满 😙😙另一杯叫咗mocktail cranberry 果汁,上面呢就系有荔枝沙冰,而且仲有爆炸糖可以加埋落去有三重口感 好特别😍😍🐙一口酥炸鱿鱼圈配蛋黄酱及茄汁高温油炸锁住鲜甜味,一口咬下海鲜味满满 口感啱啱好唔硬🍕忌廉菠菜烟三文鱼水牛芝士pizza呢个Pizza饼底几有口感 应该系人手整嘅 😌一咬落去有大量芝士衬底 软腍腍嘅感觉 上高有肥美嘅三文鱼🍣🍝白汁蘑菇海鲜狗仔粉配香煎带子姨姨韧韧嘅狗仔粉平时应该系港式嘅食品 今次配合西式嘅带子有几特别但系半咸淡,所以仲要加埋辣嘅菜谱中西合璧嘅fusion菜🐶狗仔粉嘅配料有好多 每一口都充满鲜味另外惠顾任何正

☀️🌞夏日炎炎,一坐低就叫左一杯
再加埋vodka 原来都可以好夹㗎
上面有啲cream 啖啖都好饱满 😙😙

🐙一口酥炸鱿鱼圈配蛋黄酱及茄汁
高温油炸锁住鲜甜味,一口咬下海鲜味满满 口感啱啱好唔硬

🍕忌廉菠菜烟三文鱼水牛芝士pizza
呢个Pizza饼底几有口感
应该系人手整嘅 😌
一咬落去有大量芝士衬底
软腍腍嘅感觉 上高有肥美嘅三文鱼🍣

🍝白汁蘑菇海鲜狗仔粉配香煎带子
但系半咸淡,所以仲要加埋辣嘅菜谱
中西合璧嘅fusion菜🐶
狗仔粉嘅配料有好多 每一口都充满鲜味

另外惠顾任何正价饮品一杯,即可以优惠价$10 加购每日新鲜生蚝一只 ~