2021-04-07 296 浏览
💛黄店🔱今次要介绍嘅食物就系位于沙田!📜”我想和你无所事事 (沙田中心) (沙田)📌 地址: 沙田横壆街2-16号沙田中心3楼19号舖🕐营业时间:11:00-21:30🍽分店地区: 沙田 葵芳 九龙湾 将军澳📝评价💬📢 好正宗既泰式奶茶👍🏻好香浓🤪🤪几中意会将饮品名改到好正!😛😛叫既时候好搞笑又好特别🙂🙂 不过我就觉得有d细杯 差吾多30蚊但系个size好少😌 如果再大杯返就好💛🏵环境指数:⭐️⭐️⭐️🏵味道指数:👅👅👅🏵抵食指数:💰💰🏵回购指数:❤️❤️❤️#美食推介 #沙田美食 #沙田黄店 #黄色经济圈 #黄店推介 #黄店 #黄店系列#foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃货 #hkfoodig #hkfooover #foodiehk #foodieksk沙田 #foodiehk #foodieshk #hkfoodies #foodpics #852food #相机食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地图 #foodieksk黄店 #yellow沙田
💛黄店
🔱今次要介绍嘅食物就系位于沙田!
📜”我想和你无所事事 (沙田中心) (沙田)
📌 地址: 沙田横壆街2-16号沙田中心3楼19号舖
🕐营业时间:11:00-21:30