2017-03-25
晏昼黎岚山食过饭了 非常之满足食完餐晏 已经揾定要同三五知己再黎战斗去到咩都冇谂 叫左生蚝同刺身盛大泽生蚝加上柚子汁生蚝新鲜不再讲 加埋柚子汁 真系新鲜满分宫崎和牛沙津- 生食和牛 真系唔系度度都有亦都唔系度度都敢食🙈岚山既和牛好鲜 充满牛味 😍😍刺身盛未到 叫定sake熟成 上善若水 300ml呢种清酒 米味好清甜 配浓浓既鱼生食好正期待已久的刺身盛到了种类非常多 赤贝 北寄贝 深海池鱼 拖罗油甘鱼 甜虾 海胆😍😍生北寄贝 同埋深海池鱼 从来都系我既favorite 北寄贝好弹牙 新鲜😍😍 鱼味好浓池鱼更加系好重鱼油味 配埋清酒饮👍🏼👍🏼近排食日本野 见到唔少人食烧饭团见到就想试 今次有三只味 明太子 三文鱼同埋木鱼😍😍 其实好香口🙈🙈 大根煮冲绳猪手- 个sauce好香 好似寿喜烧汁大根同猪手都煮得好软身 又入味😍😍食左咁多肉 梗系要食菜岚山就系一碟简单既炒杂菜都咁好食食番d Carbohydrates 先 烧蕃薯仔同烧鹌𪂹蛋 一啖一粒 好过瘾最后食多个鳗鱼炒饭 🙈😏好干身 又香 每两啖就有鳗鱼跟饭只碗又靓 炒饭又好食 色香味俱全😍😍饮饱食醉岚山真系唔会令我失望😍😍😍
食完餐晏 已经揾定要同三五知己再黎战斗 去到咩都冇谂 叫左生蚝同 刺身盛
大泽生蚝加上柚子汁
生蚝新鲜不再讲 加埋柚子汁 真系新鲜满分 宫崎和牛沙津- 生食和牛 真系唔系度度都有
亦都唔系度度都敢食🙈
岚山既和牛好鲜 充满牛味 😍😍 刺身盛未到 叫定sake
熟成 上善若水 300ml
呢种清酒 米味好清甜 配浓浓既鱼生食好正 期待已久的 刺身盛到了
种类非常多 赤贝 北寄贝 深海池鱼 拖罗
油甘鱼 甜虾 海胆😍😍 生北寄贝 同埋深海池鱼 从来都系我既favorite
北寄贝好弹牙 新鲜😍😍 鱼味好浓
池鱼更加系好重鱼油味 配埋清酒饮👍🏼👍🏼
见到就想试 今次有三只味 明太子 三文鱼同埋
大根同猪手都煮得好软身 又入味😍😍
岚山就系一碟简单既炒杂菜都咁好食 食番d Carbohydrates 先
烧蕃薯仔同烧鹌𪂹蛋 一啖一粒 好过瘾 最后食多个鳗鱼炒饭 🙈😏
好干身 又香 每两啖就有鳗鱼跟饭
岚山真系唔会令我失望😍😍😍