2022-12-13
首选隐蔽得奖cafe☕☕Accro Coffee呢间系我经常去嘅cafe,都推介过好多朋友仔去,今次约呢个朋友仔未去过,就同佢去啦;每次同未去过嘅朋友去都话睇门口完全估唔到系一间cafe,因为佢个装修真系好似日本个D咁,出面同入面系完全2个世界;门口位放咗好㚈佢地比赛得到嘅奖杯,一拉开门就系日式洋风咖啡室。位置唔系好多,经常要排队等位,好彩今次等咗一阵就有位啦讲返野食~🫖首先系必叫嘅伯爵茶窝夫,窝夫松脆,加上浓浓伯爵茶忌廉,再有朱古力雪糕,不得了,好食到一啖接一啖停唔到;佢有半份同全份拣,2个人就紧系拣全份啦😋😋🐔跟住就系鸡胸肉香草包,佢可以拣鸡胸肉,火腿,或者蕃茄,我地拣咗鸡胸肉。入面有芝士,茄汁,沙律酱;包身脆脆烟韧,馅料配搭上好食唔漏,汁酱唔会落太多,正👍☕最后就系一人一杯嘅咖啡,我拣咗我最爱嘅flat white,奶味同咖啡比例啱啱好;提一提返佢地系自家烘焙咖啡豆🥰🥰🥤朋友仔就叫咗莫加沙冰,呢个真系不得了,佢成个沙冰都系咖啡味,就算放耐咗溶咗冰,个咖啡味依然无减,我下次都要饮呢个先😍😍😍今餐总结~环境⭐⭐⭐⭐⭐食物⭐⭐⭐⭐⭐性价比⭐⭐⭐⭐⭐total食咗270蚊,最爱嘅cafe
讲返野食~
今餐总结~
环境⭐⭐⭐⭐⭐
食物⭐⭐⭐⭐⭐
性价比⭐⭐⭐⭐⭐
total食咗270蚊,最爱嘅cafe~食物好食,咖啡好饮,环境一流~~大推大推❤️❤️
#foodie #food #foodstagram #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #hk #hkfood #yuenlong #yuenlongfood #cafe #accro #accrocoffee #coffee #waffle #香港美食 #元朗美食 #元朗 #元朗cafe #咖啡 #窝夫 #香草包 #诚实#食评 #诚实食评 #全自费非广告