咁啱经过vwalk遇到一间好香炸鸡味嘅舖头,门面又几吸引,就决定去试一试啦✨咁我地就叫左一份衡常套餐(大份炸鸡+小份鱿鱼+冷泡茶)同一份点心套餐(薯条+地瓜球*2),原本衡常常套餐系跟汽水,我地想试下个冷泡茶所以+$10转。开始就讲野食先,佢地全部都系即叫即炸,所以落单嘅时候店员都好贴心提我地要等12-15分钟,拎到手𠮶阵真系好热㗎~原味炸鸡粉浆唔厚,咬落好嫩。酱蒜鱿鱼个汁真系好好食,见到店员系炸完再啲鱿鱼上酱加蒜, 每条都沾满酱汁,有少少美中不足系佢炸皮好易甩,同埋耐少少个皮就会淋左冇咁好食,建议拎到手就要快手啲先呢个先🫣地瓜球一咬落去外面同里面都系好软好烟韧,但我钟意嘅系有少少外脆内软嘅感觉,如果可以再炸耐少少就好🙏🏻薯条同冷泡茶就普普通通都系正常好食好饮🤣整体黎讲都好食唔差,特别系酱蒜真心推荐,不过可能人多嘅关系,如果全部都可以炸耐少少脆口啲就好🤤

外卖自取