餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
最近都几钟意食饺子,今次就黎试下呢间人气饺子店。✨一黎到已经好想食佢个酸萝卜,不过枱面唔见有,店员话太抢手所以腌唔切😭佢见我想食,最后拎左少少比我试😝。 萝卜大大旧,味道酸得啱啱好唔会呛喉,真系好开胃好想再食啊,除左白萝卜~另外仲有红椒同姜。✨山楂雪梨水($20): 廿蚊超大杯,味道酸酸甜甜几天然,钟意佢冻得黎唔加冰健康d✨蜜饯鸡翼($32/5只): 鸡翼大大只,食落甜甜地,而且d 肉劲腍。✨黄金原味皮蛋($28 ):第一次食皮蛋系呢个颜色,晶莹剔透。中间食落去软心好似溏心蛋咁,味道同平时既皮蛋唔同,不过加埋d 葱食都几香。✨龙鳯松茸双灼饺($86/8只): 一客有白松露同黑松露两款。饺皮厚薄适中, 食落松露味劲香,包住满满既猪肉饀🤩真系几好食。✨状元九鼎汤: 系粉葛,鲮鱼,鲗鱼,赤小豆汤。个汤清甜无味精,带少少药材味既感觉,够正气~✨香煎软心芝士饺($60/10只): 我觉得煎饺更加好食👍🏻佢煎到双面金黄微微脆但又唔会太㶶。 粟米好香甜,配猪肉饀无得输,芝士饀都几多,食落香而不腻。✨上汤松茸时蔬($32):上汤好清甜,松茸薄薄一片但菌味几浓,食完d 煎野,最后再食埋个菜清下肠胃,今餐
最近都几钟意食饺子,今次就黎试下呢间人气
饺子店。

山楂雪梨水

龙鳯松茸双灼饺

香煎软心芝士饺

✨上汤松茸时蔬($32):上汤好清甜,松茸薄薄一片但菌味几浓,食完d 煎野,最后再食埋个菜清下肠胃,今餐感觉都几健康😊
山楂雪梨水
香煎软心芝士饺