2022-12-06 665 浏览
以前细个义顺嘅双皮奶好出名,仲要每次去澳门先有得食!之后香港自由行多番,义顺喺香港九龙都开有分店,有时食完晚餐都会想食碗热辣辣嘅双皮奶☺️☺️真系好幸福㗎!店员嘅服务态度同港式茶餐厅一样,快而准!可惜因为疫情,香港而家剩返铜锣湾一间义顺!每次想食都要出港岛先可以食到!推荐:⭐️热双皮奶($38):热嘅双皮奶比起冻嘅会更加好味,因为奶香味会更加突出!而双皮奶最有特色嘅就系表面会有一层奶衣,精华之中!而双皮奶香浓可口!⭐️热姜汁撞奶($39):义顺嘅姜汁撞奶系我食过咁多间姜汁浓而唔苦,质地水润,食完之后个胃真系好暖!冬天食最啱!真系希望义顺可以开返喺九龙区嘅分店 咁我想食嘅话就唔使特登跑去港岛啦!味道:🌼🌼🌼🌼服务:🌼🌼🌼🌼环境:🌼🌼🌼抵食:🌼🌼🌼🌼

推荐:

味道:🌼🌼🌼🌼