2020-10-19
放工又同男朋友去觅食,见到老掌柜搬左新铺,呢到开左一间新野,门口d灯好eye-catching,就入黎try try佢。我地6:30黎到,无咩人,一入到去staff会好细心比个密实袋你袋口罩同埋提你用餐时间90分钟。 入面既装修充满住黄气,墙上面挂住一幅幅呢一世都唔会令香港人忘记既画面!仲提住我地时刻要STAY TRUE💛诚意之作,连粒青柠都烧过😂,虾够爽,意粉系佢地自己手打,口感比较扎实,都几辣下男朋友要食肉,叫左块扒黎锯,望落虽然细块但几厚身,肉味够浓,配埋佢个汁酸酸MAY MAY几醒神开胃。所有配菜都烧过,唔系白烚,个薯蓉系佢地自家制,超香牛奶/牛油味呢个甜品唔可以错过,系金莎+ Nutella 既混合体$38抵食!仲送左佢地特制既菠萝雪葩,好似平时打完边炉送个杯沙冰咁😂大球D会开心D啰😆去到7点半已经坐场爆满! 大佬,星期一平日咋㖞!真系唔可以睇少香港人既威力💪🏻下次再同同事黎食lunch撑爆佢💛