2024-07-29 9 浏览
自费去食牛肉饭的🙌🏻op勿再blk今日终于俾我试到香港人牛肉饭!早排睇到新闻话齐柏林踩过界,由卖热狗去到买牛肉饭,梗系要去支持吓!💪🏻温馨提示试业期间只系营业到九点,大家唔好去摸门钉🙌🏻⭐️温泉蛋牛魔王饭 M $40+青菜套餐 $10梗系要试吓佢嘅招牌牛魔王饭先啦!跟足指去食🤣 佢个牛魔汁系用咗和牛提炼嘅牛油同埋柚子醋等等嘅酱汁调制而成,再捞完蛋之后个湿润度啱啱好!平心而论佢后边系煎得有少少㶶,不过食落都几香,唔错!加$10有兜油麦菜同埋有杯冰红茶,均衡饮食😂⭐️双重芝士牛肉饭 M $45呢个比起牛魔王饭逊色少少,整体相对比较普通。不过佢啲芝士识得拉丝,视觉效果加分🤣同埋啲牛肉唔系充满肥膏𠮶啲,要加10分!(上次摸门钉去左sukiya食,啲牛肉片肥到我完全食唔落。。。)⭐️照烧鸡扒 $25照烧汁偏甜,系好出色嘅鸡扒🤣 男朋友觉得鸡扒好食过饭😂 建议大家可以试吓
自费去食牛肉饭的🙌🏻op勿再blk

今日终于俾我试到香港人牛肉饭!
温馨提示试业期间只系营业到九点,大家唔好去摸门钉🙌🏻

⭐️温泉蛋牛魔王饭 M $40
+青菜套餐 $10