2024-08-09
因为系齐柏林热狗店旗下嘅品牌,所以好想嚟试下🤗今日我哋食咗呢啲嘢食🤗- 温泉蛋🥚牛魔王饭🐮- 照烧鸡扒饭🐤- 青菜🥬- 炸鸡🐥- 冰红茶🫖喺买嘢食时,见到有试业优惠,买5张牛丼套票都只系$100,出边$20都食唔到1个饭,超抵😍今日我就食温泉蛋🥚牛魔王饭🐮未食都已经闻到汉堡好香,食落去唔会太实,加埋个汁都会太咸👍温泉蛋捞饭1流🤤而大股东就食照烧鸡扒饭🐤我都忍唔住食咗旧鸡扒,非常滑唔嚡熠熠,佢哋系用上咗港式风味鸡扒配日式照烧汁酱,最后我食咗3旧🤣大股东话个饭多到食唔晒😆然后系炸鸡🐥都算大旧,而且冇好大阵油味,食落啖啖肉,唔厚粉🥰最后系青菜🥬去亲食牛丼都唔会谂有菜食,而呢到竟然有菜食,大股东重要话:系油麦菜呀,成为我哋会再黎食丼嘅原因🤗总结:地方大易揾位,饭🍚够晒大碗 (喂人奶真系食好多饭🤦🏻♀️),重点系有青菜🥬青菜🥬青菜🥬 (重要嘅嘢要讲3次🫶🏻),有时间真系要试下👍
今日我哋食咗呢啲嘢食🤗
- 温泉蛋🥚牛魔王饭🐮