香港公园系充满著童年回忆嘅一个公园☺️,中间开咗一间好靓嘅餐厅。有室内同室外,室外有藤椅,好有度假feel ☘️ 不过夜麻麻出面都睇唔到啲咩,所以选择咗坐室内。本来以为呢间餐厅会好贵,但系其实每一道菜都只系$100-$200,价钱合理而且每一份都好大同埋好好食😋头盘超甜哈密瓜🍈配上巴拿马火腿系永远嘅绝配! 沙律份量都好大,超多牛油果🥑同芒果🥭。不过如果下次2个人嚟,我建议可以叫多其他啲菜,唔使叫咁多头盘都够,今日佢个主菜真系好好食!最推介嘅主菜系油封鸭脾! 外皮脆卜卜,内里超级嫩,再加上特制嘅酱汁,真系好想知厨师系点整🥰 见OpenRice最多人食嘅系下午茶,日光照落呢一个建筑物超靓,下次一定要过嚟试😚 ꧁☬小编食左咩☬꧂✅Avocado mango spicy prawns salad✅ Parma ham with cantaloupe ✅ Duck confit ✅ Grilled Kurobuta Pork Chop (◔◡◔) ♥ 人均伤害💰: $350♥

꧁☬小编食左咩☬꧂
✅ Parma ham with cantaloupe