2021-11-07
冇食齐柏林冇耐,估唔到又多咗分店,远至太和都有由于大胃唔系好食外卖,所以比较少食佢,但呢间有得堂食,当场yeah咗一声食佢嘅热狗系指定动作,signature系辣肉酱热狗,咬落啖啖芝士啖啖肉酱,肠仔更系冇偷鸡,好丰富呀唔食辣嘅可以食佢嘅best seller—澳式热狗,佢啲包底烘过从来冇得输,鸡肉肠好过瘾,仲有菠萝𠻹,原来澳洲同意大利系唔同喜好香辣鸡好抵买,$24两大块辣得嚟好有层次,仲好juicy,如果唔储镜卡嘅人,不妨嚟呢度食鸡买热狗跟餐再升级薯条,就有包CHOKCHOK薯条粉送有四种味,大胃试咗芥菜紫菜同香甜蕃茄味蕃茄味真系劲犀利,好浓茄味,茄怪必食紫菜同wasabi嘅配搭,感觉好和式,令薯条更令人成瘾食鸡有好多种方法,除咗有香辣鸡,仲有9件鸡,仲有好多酱选择𠻹其中沙嗲酱风味十足,够本土又够晒惹味有汽柠檬茶出咗咁耐,大胃今次都系第一次饮,惊喜十足,比起原味好饮N倍,返唔到转头
香辣鸡好抵买,$24两大块
买热狗跟餐再升级薯条,就有包CHOKCHOK薯条粉送
有四种味,大胃试咗芥菜紫菜同香甜蕃茄味
蕃茄味真系劲犀利,好浓茄味,茄怪必食
紫菜同wasabi嘅配搭,感觉好和式,令薯条更令人成瘾
其中沙嗲酱风味十足,够本土又够晒惹味