2024-05-20
相信大家对呢间餐厅都唔陌生 事关屹立在香港咁多年净系觉得佢嘅分店越开越多🙌🏻咁多人支持一定有佢原因🤤==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌食韩国嘢最开心就系有超级多前菜😍变相好似多咗几个𩠌咁😂🍔月见芝士和牛汉堡 呢个汉堡认真巴闭🤤足足有三只手指咁厚 轻轻两边烧两烧仲可以自己加酱汁或者芝士🤩邪恶指数100💯只不过咁 你系甘心会大啖大啖咁食🤤套餐仲有配沙律🥗成件事即刻冇咁邪恶🙌🏻沙律清新加咗少少胡麻酱特别开胃好食👏🏻🐣葱蒜鸡腿肉 想特别大赞佢嘅蒜蓉同埋葱 一啲都唔吝啬 老实讲我冇乜点佢嘅调味酱 因为就咁靠佢本身嘅肉味加上蒜香味已经好够🤤系非常好食🙌🏻🐷葱蒜五花肉 五花肉又系冇得输 肥瘦均匀 油脂爆出嚟𠮶个感觉真系不得🤤🐷猪肋肉 而家谂返起都想encore😋🍓士多啤梨果茶&🍊西柚果茶 食完浓味嘅肉 梗系饮番杯清新嘅果茶 好fresh好好饮🤩
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
食韩国嘢最开心就系有超级多前菜😍变相好似多咗几个𩠌咁😂