餐厅: 鳥居居酒屋
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-04-12 95 浏览
不嬲好中意食日式居酒屋嘅串烧,每次想食嘅时候鸟居都会系我地首选😋6点左右上去,无订位都有枱。一坐低就上左个鲜菜沙律,可以点味噌酱食。食串烧点可以无生啤呢?叫左杯Suntory生啤,入口唔算苦。本身对烧鸡髀菇无太大期望,点知又几好食,烧完都唔会好干,仲系好多汁。盐烧牛肉每次都会叫,无太多调味料,简单盐同胡椒,牛肉唔系太厚但烧完都好多肉汁鸡翼都系每次必点!鸡皮烧到好脆但唔系㶶,食嘅时候啲鸡油同肉汁会流晒出黎,好好食!芝麻鸡肉串相比起就普通左啲,鸡肉都系多汁嘅,主要系麻酱嘅味道我几中意梅子鸡肉串,上面嘅梅子酱酸酸地,再加左块紫苏叶一齐烧,就算食几串都唔觉腻😋😋😋依度嘅串烧都系两串起,而一坐底上嘅鲜菜沙律都系要计钱嘅,要留意喔。
鲜菜沙律

Suntory生啤