2019-07-27
难得入屯门,等我试吓呢间好评如潮嘅马拉菜四点几入座,店内客人唔多。餐厅座位数目都几多,环境舒适。😌点菜系用QR code自己点,都几方便。鲜虾炒粿条非常推荐🙌🏼🙌🏼🙌🏼味道好香好惹味😍一食即刻:好味㖞~~必定再食单品沙嗲鸡串烧马来西亚嘅沙嗲系香甜带花生酱的,呢度嘅沙嗲都好香,虽然唔及我喺马来西亚食嘅咁香花生味,不过喺香港有呢个质素已经好唔错啦👍🏼爱他爱她传统马拉食品😊用香茅叶包住鱼肉再拎去烧,味道有少少辣,有好香既香茅味,鱼肉质感黏黏淋淋的,值得一试纸巾飞饼俾佢嘅外型吸引左,系好薄好脆嘅薄饼,甜甜地嘅味道。薄饼下面有美禄粉同炼奶,可以用薄饼点嚟食。呢个有得玩有得食,几得意,试过就ok🙈美禄恐龙好够味,有好多好多美禄粉🤩🤩一如普遍既味道🥰👍🏼性价比高,可惜唔系住附近,如果唔系会再去食
鲜虾炒粿条
沙嗲鸡串烧
爱他爱她
纸巾飞饼
美禄恐龙
好够味,有好多好多美禄粉🤩🤩一如普遍既味道🥰👍🏼
性价比高,可惜唔系住附近,如果唔系会再去食