餐厅由意大利一星厨师开办@fiammahk,二人埋单💲1000 唔洗就食到lunch set,头盘主菜甜品各一,性价比高🤩🍴Starter:意式猪肉肠 配柠檬奶酪奶油 ,猪肉肠好软,配埋奶酪、开心果碎同迷迭香,味道有层次。奶油芝士烤鳕鱼 配意大利薄脆:第一次以薄脆沾酱形式食鳕鱼🐟,鳕鱼丝好充足,酱好滑。🍴Main:香烤大比目鱼 配灯笼椒酱:✨推荐✨煎焗比目鱼,非常juicy 而外层系脆。最特别系灯笼椒汁甜甜地,同鱼好夹。猪肉肠本菇阔条面:阔条面好弹,酱汁少辣,有日洋fusion感觉。🍴Dessert:西西里芝士卷:芝士卷硬脆,芝士馅带清新在酸味,好特别👍🏻。Tiramisu : Cream cheese 好厚好滑,个人觉得少少🤏🏻腻。🍴Mocktail : Milano Cruise: 一入口系椰子🥥味,然后系cranberry 味,最后有菠萝酸。有汽益生菌发酵茶:个名好养生,估唔到似柠檬🍋茶汽水咁醒精!而且有机made in HK,不妨试试。味道:🔅🔅🔅🔅新鲜:🔅🔅🔅🔅卫生:🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅🔅速度:🔅🔅🔅🔅

🍴Starter:

🍴Main:

🍴Dessert:

西西里芝士卷:芝士卷硬脆,芝士馅带清新在酸味,好特别👍🏻。

🍴Mocktail :

味道:🔅🔅🔅🔅