2024-09-15 1440 浏览
呢间之前挑战过几次都失败, 就算早去排队都除时未必第一批入到, 可能因为天气既关系, 17:30去到等左半个钟成功排到第一批入去, 呢度既环境昏暗好有Feel, Cocktail既配搭好特别, 看似唔关事既野摆埋一齐又几好饮😎Bitter Melon Collins🍊 ($128)💫白苦瓜/ 龙舌兰酒/ 椰子/ 绿咖哩/ 血橙/ 接骨木花呢杯相对地易入口, 口味偏清爽带少少既甜, 系成个Special Cocktail list 入面算偏少酒精既一杯😉Smacked Cucumber🥒 ($128)💫青瓜/ 中式沙律酱/ 青柠/ 姜蜜/ 辣椒/ 龙舌兰酒呢杯闻落既味道会似手拍青瓜既味道, 再加入左麻油, 醋呢啲调味, 味道带微微既咸, 真系有种食紧手拍青瓜既感觉, 加入埋其他配料同酒精好特别好好饮🤤Pepper Smash 🫑($128)💫墨西哥辣椒/ 龙舌兰酒/ 君度/ 紫苏/罗勒/ 辣椒/ 菠罗/ 龙舌兰花蜜三杯入面呢杯酒精最浓, 青椒既味道好突出好清新, 再夹杂微微紫苏既香, 系一杯就咁睇Menu会觉得九唔搭八, 但系饮完会几钟意既一杯😎呢度既Cocktail真系满满既惊喜, 饮

Bitter Melon Collins🍊 ($128)
💫白苦瓜/ 龙舌兰酒/ 椰子/ 绿咖哩/ 血橙/ 接骨木花

Smacked Cucumber🥒 ($128)
💫青瓜/ 中式沙律酱/ 青柠/ 姜蜜/ 辣椒/ 龙舌兰酒

Pepper Smash 🫑($128)

呢度既Cocktail真系满满既惊喜, 饮完你会印象深刻, 想再去试既一间, 而且呢度啲Staff都好Nice好醒目, 唔怪之得排咁耐队都要饮🤩
2024-09-14
$128 (其他)
  • Pepper  Smash
  • Bitter  Lemon  Collins