2024-11-18
头先一家大细喺东荟城行街街,行到肚饿,即刻揾下附近有咩好嘢食,揾到呢间装修有味道嘅餐厅,试下先:环境:店外有个小广场,可以打打咭,唔错。店内装修好有香港味道,有好多香港特色嘅照片,有明星,有活动,好有港味。👍👍👍另外,店舖地方够大,坐得都舒服。服务:服务员好有礼勤快,控菜都做得唔错,清洁都做得好足。👍食物:蒜蓉手拍青瓜,蒜蓉味香,青瓜好新鲜好爽。👍经典薯条,脆热,好食大型连锁店,几好。椒盐茶树菇,呢个非常出色,茶树菇唔会干,配埋椒盐突显菇未,而且唔会油腻,再配上腰果,无得输👍👍👍猪骨汤底烤鲈鱼,汤底清而味浓,鲈鱼烤到有轻炸嘅效果,不带腥,鱼肉够实,又系一款杰作。👍👍👍姜葱霸王鸡,鸡肉滑,有鸡味,个汁亦校得好好👍👍凤梨咕噜鱼柳,小朋友恩物,酱汁开胃又好味,鱼肉爽实👍👍椒盐鲜鱿,个喼汁应该佢自己调校,我觉得ok, 我个仔就觉得好正。擂沙芝麻汤丸,芝麻味浓郁,小小甜,食完好满足。👍👍四川鲜果冰粉,好清新,有芒果汁吊味,我囡囡好欢喜。👍苹果汁,我无份饮青柠梳打,我无份饮总结:4个人食咁多嘢,再加少少饮品配菜,都系人头300, 而且喺下午5点后,只要喺佢哋社交平台home page Like 下
环境:
店外有个小广场,可以打打咭,唔错。
另外,店舖地方够大,坐得都舒服。
服务:
服务员好有礼勤快,控菜都做得唔错,清洁都做得好足。👍
食物:
蒜蓉手拍青瓜,蒜蓉味香,青瓜好新鲜好爽。👍
经典薯条,脆热,好食大型连锁店,几好。
姜葱霸王鸡,鸡肉滑,有鸡味,个汁亦校得好好👍👍
凤梨咕噜鱼柳,小朋友恩物,酱汁开胃又好味,鱼肉爽实👍👍
擂沙芝麻汤丸,芝麻味浓郁,小小甜,食完好满足。👍👍
四川鲜果冰粉,好清新,有芒果汁吊味,我囡囡好欢喜。👍
苹果汁,我无份饮
青柠梳打,我无份饮
总结:
4个人食咁多嘢,再加少少饮品配菜,都系人头300, 而且喺下午5点后,只要喺佢哋社交平台home page Like 下,就打个9折,又悭百几蚊😍😍仲有得储印花,储够指定数量有小食送,讲个秘密大家知,个经理好有人情味,另外请我哋食冰粉,下次再去先😘