2019-09-03 175 浏览
前两日,朋友邀请试菜,本身对边炉无乜惊喜,我们10人来到,餐厅入面原来有房间比客人,真系几高私隐度,重点仲要有得唱k呀🤓🤓,音响仲好过其他卡拉ok公司!先讲下餐厅环境,餐厅属于轻奢华风,装修高贵,啱晒钟意打卡嘅人,仲有好多特别嘅鸟笼屏风,睇得出餐厅几有心思🤙🏻房间仲有分大细房,啱一大班人聚会庆祝生日同开party,8个人又得,15个人以上又得🙀而食物方面,真系几有惊喜,汤底方面有好多选择,花胶鸡汤龙虾汤底都好浓足料真系有龙虾㗎,唔似出面啲火锅店沟好多水,真材实料,钟意食辣嘅人仲可以点麻辣👍🏻食物摆设靓之余仲系好食,打卡必点🤣,牛肉海鲜必点,啲手打丸同自制饺类都几有心思😍所以总括而言,依家出边揾间餐厅要有房间又有得唱K,仲要装修靓,重点食物真材实料又高质真系几难🥺所以尼间餐厅会成为我新饭聚热点

所以尼间餐厅会成为我新饭聚热点
  • 悬灯结彩,龙虾汤底,花胶鸡汤底