2024-02-26
🌸《牛大人 · 火锅放题 · 旺角》-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食评 🍽️ 澳洲极上和牛吃到饱套餐 $328呢个套餐可以澳洲和牛,而且每位赠送M9和牛牛丸两粒,Like同Share牛大人IG仲会送鸭屎香柠檬茶添✨-🔹 汤底 - 牛大人红烧牛骨锅锅里面有满满既牛骨,好多骨胶原,汤底唔辣,但系好香香味,唔食得辣但系又想特别少少,可以选择呢一款汤底-🔸 安格斯牛小排系小编觉得最好食既牛肉,有肥有瘦,有牛香而且入口即溶✨-🔹 手切封门柳油脂比较少,但系牛味好重,而且好juicy👍🏻-🔸 M9和牛牛丸超级推荐食极上和牛呢个套餐,因为会跟餐每人送两粒和牛牛丸,咬开好重牛味,而且好多汁✨唔跟餐的话,要另外比$60@3粒🫣-🔹 沙白、鲜虾沙白系小编食过既沙白之中最大粒🫢而且好鲜甜,鲜虾虾肉弹牙,虾头好多膏👍🏻-🔸 炸盐酥鸡盐酥鸡外脆内软,而且好juicy,点少少甜不酱又系另一种味道✨-📍 牛大人台湾火锅吃到饱 (琼华中心) @masterbeef.hk 旺角弥敦道628号琼华中心9楼-环境:🌸🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸🌸服务:🌸🌸🌸🌸🌸卫生:🌸🌸🌸🌸🌸性价比:🌸🌸🌸🌸🌸Revisit: 🧡-#hkfoodie
《牛大人 · 火锅放题 · 旺角》
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食评
🍽️ 澳洲极上和牛吃到饱套餐 $328
🔹 汤底 - 牛大人红烧牛骨锅
🔸 安格斯牛小排
系小编觉得最好食既牛肉,有肥有瘦,有牛香而且入口即溶✨
🔹 手切封门柳
油脂比较少,但系牛味好重,而且好juicy👍🏻
🔸 M9和牛牛丸
🔹 沙白、鲜虾
🔸 炸盐酥鸡
📍 牛大人台湾火锅吃到饱 (琼华中心)
@masterbeef.hk
旺角弥敦道628号琼华中心9楼
环境:🌸🌸🌸🌸🌸
味道:🌸🌸🌸🌸🌸
服务:🌸🌸🌸🌸🌸
卫生:🌸🌸🌸🌸🌸
性价比:🌸🌸🌸🌸🌸
Revisit: 🧡
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_mk #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #hkrestaurant #englishreview #luxuryfoodstyle #香港好去处 #打卡餐厅 #相机食先 #香港美食指南 #香港美食日记 #香港美食推介 #香港打卡 #餐厅推介#假日好去处 #香港必吃 #香港美食 #香港好去处 #香港探店 #香港旅游攻略 #旺角美食 #火锅吃到饱 #牛大人