2017-11-16 1189 浏览
今日终于去左一直都想去嘅Yo Bago😎我自己本身就系一个贝果迷,但系香港又唔系好够地方有得食Bagel🤷🏻‍♀️好彩俾我发现左尼到!上网见到有好多人都推荐尼间Bagel☺️身为贝果迷嘅我当然要试下啦😤😝😆因为第一次黎所以都唔知食好,所以我就叫左网友最推荐嘅 Vancouver Breakfast 😆果然无令我失望,一食落去嘅感觉好清新。里面有菠萝,所以会有啲酸酸甜甜,同烟三文鱼好夹!另外,入面嘅cream cheese 简直系成个包嘅精髓而且又有好多蔬菜系入面,俾人感觉好健康😆同埋,个Bagel嘅口味系可以自己拣,而我今次就拣左店员推荐嘅onion口味!食完之后,我谂我应该唔会再试其他口味,因为真系超级好食!洋葱嘅味道好浓,而且个Bagel又焗得刚好,口感好QQ😝大家一定要试下onion 佢地仲可以净系买Bagel,而且Buy five get one free👍🏻下次我一定会买好多返屋企食!😝😆
今日终于去左一直都想去嘅Yo Bago😎

另外,入面嘅cream cheese 简直系成个包嘅精髓
而且又有好多蔬菜系入面,俾人感觉好健康😆

2017-11-16
  • Vancouver Breakfast