2024-12-18 55 浏览
自从去旅行食完之后一直都好挂住呢个烤卷, 咁岩经过尖沙咀有呢个食, 即刻嗌黎试下佢唔同时段都有唔同既优惠黎到既时候都几多人, 因为系即整既关系, 所以等左一阵先到手睇住佢整既超足料同酱!! 到手仲系热辣辣, 我拣左既系牛肉卷, 入面除左有牛肉之外仲有芝士, 洋葱, 蕃茄, 青瓜, 蒜蓉酱, 辣酱等等, 超丰富个饼底口感同D酱+料都系劲夹, 饼底冇咩味但系D酱加埋配料系神级好味!!呢个饭都几出名!! 虽然酱都系差唔多, 但系食落既口感同味道好不同!! 个人黎讲两样都咁钟意食, 捞饭有捞饭食既开心!!饮品都系买一送一, 点左既系热既美式, 虽然系机出, 但系都算系香浓!! 食得开心饮得开心!! 不过成间店只系得一张小枱仔, 所以大部份人都系拎走食, 如果有多D枱就好了(因为热辣辣最好食!!)

佢唔同时段都有唔同既优惠

2024-11-12