2017-12-26
Cremia软雪糕 $38又见Cremia系香港出现 当然要捧下场!话说早几年起已经逢去日本都留意下有无Cremia食 之前都po过文讲过 纯粹牛奶味既雪糕加上好有特色既cone令我成为佢粉丝 呢一两年先系香港见到有售 今次系我见既第二间香港雪糕店有卖呢间有好几款口味 譬如香港首创既榴梿 另外有绿茶同朱古力 所谓唔同口味其实都系牛奶雪糕面洒上唔同味道既粉 我就乞衣啲拣左最平既原味 Simple is the best! 其实除左Cremia呢间仲有卖呢一系列既雪糕 当然我目标明确唔考虑其他唔知系咪外国月光特别圆 定系首次印象特别深刻 始终凝住无系日本食到既咁好食 我谂唯一既解惑方式系揾机会再出埠试下 不过我都觉得呢档既Cremia都值得推荐俾大家 无记错好似比香港另一档卖Cremia既平少少 可以唔使买机票都食到算系咁
又见Cremia系香港出现 当然要捧下场!