2019-11-22 455 浏览
我唔系一个非常好甜品既人,不过我实在抗拒唔到Donut既诱惑,连我自己都唔知点解!平时去旅行我一定会帮衬Krispy Kreme、Mister Donut,仲试过夸张到hand carry带返黎添。当我知道香港有Donut专门店,仲要将军澳都开左分店就忍唔住要试试佢,其实买过好多次,系最近先的起心肝写个review介绍比大家。首先J.Co Donuts个价钱好吸引,其他店讲紧系起码$20 up一个,其次系呢度有超多选择,大约有15-20款口味,另外仲有mini donut,同埋我特别欣赏佢地使用低糖配方,平时𠮶d会食到好漏,未食完一个已经饱左,J.Co Donuts既fillings亦唔会太甜,食多一个都仲得!BTW我觉得咖啡选择多,味道都唔差,值得一试。