2020-11-11
🇭🇰#香港捐窿捐罅记 instagram: foodkilled_dk香港第一Brunch🙂任饮巴黎之花🥂$898一位🌝等足3个月先有得食🤪今日介绍一个全香港最高级既Brunch 🥂有得比你任饮巴黎之花😈 我上网查过要成$300一支🙂 所以你饮三支已经可以回本😈 大家记得早少少去订位,因为都要等成3个月🤒 港丽成个八楼都系brunch 范围入面😊 大部分食物都可以拎到,有小部分就要落单,就系佢果啲主菜🌝我食晒全部5个主菜😈 佢哋比酒你亦都唔会就住就住🥂比超大杯比你😂 我自己都饮咗两支香槟😂-🥂 #港丽星期日Brunch 🥂 ($898)一开始当然由冻龙虾,虎虾开始🔥冻龙虾体型好大肉都算弹牙🙂 虎虾就超级大只但系肉质唔新鲜🤒 食一只就够😂佢地仲有巴马火腿同蜜瓜食🤪 而且质素都唔差🤨 佢地亦都有烧乳猪同片皮鸭食🙂 新鲜热辣都几好食😈 佢哋既烤牛肉就真心好食🌝 生熟啱啱好😦而且肉味都十分之浓🌝 令我一个人将佢成块肉食晒😂 大家记得去试🤪之后就到主菜 要亲身同侍应落菜先食到 我叫咗烤羊架,牛柳,烤鱼,肉丸,烤大虾🤤 最正系羊同牛😈 高质素😊讲一讲支香槟🍾️巴黎之花 饮落口好顺喉 而且你留意下佢个
香港第一Brunch🙂任饮巴黎之花🥂
$898一位🌝等足3个月先有得食🤪
🥂 #港丽星期日Brunch 🥂 ($898)
一开始当然由冻龙虾,虎虾开始🔥
佢地仲有巴马火腿同蜜瓜食🤪 而且质素都唔差🤨
佢地亦都有烧乳猪同片皮鸭食🙂 新鲜热辣都几好食😈
讲一讲支香槟🍾️巴黎之花 饮落口好顺喉 而且你留意下佢个气咆 系一条直上 系好野先会咁🙂 我好努力咁饮到两支 因为食咗太多野 太饱😈 听讲以前有大支版 有更多气饮得更爽,不过武汉肺炎关系就冇咗☹️
最后佢仲会上一大盆甜品 全部质素都正正常常 唔食都冇乜所谓😦
总结来说 食物🦞同饮品🍾️都高质 gogogo🥂
🎈 金钟金钟道88号太古广场港丽酒店8楼