10安士安格斯肉眼扒配薯条🍟🥩 $198卖相靓仔!要五成熟,厨师都系咁薄嘅牛扒控制到五成熟,算系咁。有少少摊销嘅香味,虽然有少少干身,但系配埋烧汁食都算系适合嘅配搭。配菜都唔输蚀,茄子,车厘茄,西兰花,都系有充足嘅水份,系健康嘅菜香煎比目鱼配薄荷莎莎酱 $128S4 深海鲜虾凯撒沙律🥗份量都算系童叟无欺,大概系足够两个人可以平均返嚟食。蔬菜非常新鲜,即使唔点沙律酱——蛋黄酱(?)都非常清爽滋味,但系点埋都得。白酒忌廉烩青口 $78青口都有八至九只,我觉得值得欣赏嘅系,忌廉汁煮得比较黏稠,令到长洲容易附喺青口身上,咁就食落嘅时候都可以有酱汁嘅味道,而且另外仲加咗洋葱🧅 煮熟咗,甜甜地几好味😋百花园水果茶(热)$52味道清甜,有不同的水果,包括蓝莓🫐 火龙果,热情果,苹果,士多啤梨🍓 种类都几多,可以连果肉都食得!我哋叫咗之后,隔离枱嘅小朋友见到佢有蜡烛,跟住同妈妈讲:「不如我哋都叫一壶啦!」
10安士安格斯肉眼扒配薯条🍟🥩 $198

香煎比目鱼配薄荷莎莎酱 $128