2021-04-13
寻日喺天后食lunch之后经过呢间蛋糕烘焙店,见到佢嘅古早蛋糕好吸引😍隔住口罩都闻到好香☺️就想买来试吓~佢选用天然健康嘅食材👍🏻创造属于香港特色嘅蛋糕🇭🇰有独创嘅手作特色蛋糕系列😙仲可以有WhatsApp预订服务📱方便又快捷~今次试晒四种唔同嘅蛋糕🍰每种要半件,一次过满足四个愿望🥰枣蓉蛋糕$75有香甜嘅枣蓉味😚红枣好适合女性补身补血💁🏻♀️蛋糕中间有红枣蓉,食到佢浓郁嘅枣味☺️甜味几突出😍红豆夹心蛋糕$65因为系新推出嘅口味原价$85,而家做紧优惠,$65就可以买到一条~中间嘅红豆夹心馅几香几淋甜🥰几钟意佢嘅口感💕无花果蛋糕$75第一次食无花果蛋糕🍰食落觉得有淡淡又清香嘅无花果味☺️仲有啲无花果粒粒系蛋糕中间😆蛋糕飘散住果香😚好正👍🏻原味鲜奶蛋糕$60好松软嘅蛋糕🍰食落有鲜奶嘅香味🥛几湿润☺️而且软绵绵😙几特别嘅口感😆蛋糕店嘅职员态度好好🥰好热情咁推介佢唔同种类嘅蛋糕🍰而且系新鲜热辣出炉嘅😚值得帮衬👍🏻
枣蓉蛋糕$75
红豆夹心蛋糕$65