2023-05-13 130 浏览
同屋企人去屯门巿广场食饭 食完饭行下街想食甜品 见到T&M Dessert有一件件甜品🧁 有切饼🍰、拿破仑、甜品杯同埋卷蛋 我地食饱左唔想食咁多就买左两件拿破仑过下口瘾 而且拿破仑唔系成日食到餐牌有好多款拿破仑口味拣 夜晚去就得番朱古力🍫、芒果🥭同埋士多啤梨🍓味 我地拣左朱古力同士多啤梨味巧克力拿破仑🍫 $62我身为chocolate lover就梗系要试下啦 第二层同埋第三层个朱古力酱应该系一样但第二层个酱多左d Oreo 朱古力味浓郁😋草莓拿破仑🍓 $58想清新d就可以拣士多啤梨味 除左面头粒士多啤梨 中间都有夹住士多啤梨 士多啤梨都算甜本身都怕唔知点拎番屋企 店员会放干冰入去雪住个拿破仑 感觉好贴心记得要尽早食 如果唔系拿破仑会冇咁脆🥰除左件装拿破仑之外都有大个装拿破仑 就快母亲节都可以订一个同妈妈一齐食👩‍👧‍👦

巧克力拿破仑🍫 $62

草莓拿破仑🍓 $58