餐厅: 譚仔三哥米線 (健威坊)
资讯:

一向都有铺米线引【谭仔三哥】就系我嘅热门蒲点之一贪佢食物质素有保证 够晒🌟快🌟靓🌟正今次我嘅一人浪漫🌹包括:❣️香辣回锅肉虾仁炆米线❣️麻辣酱银耳鹿茸菇❣️露丝玛莉苹果梳打❣️香辣回锅肉虾仁炆米线 :有别于传统汤米线,今次嘅米线🍜 以全新「炆煮」方式制作,估唔到味道好有惊喜🎉。热辣辣嘅米线口感同往常一样烟韧弹牙,够晒滑溜。吸收咗秘制酱汁后嘅米线沾满香辣🌶醒胃嘅酱料,香味更为浓郁,令人食指大动🤤以腩肉炮制嘅回锅肉,吸收🧽咗秘制回锅肉汁后,味道香浓,啖啖惹味醒胃,口感清爽,唔会有油腻感觉。再配上爽滑弹牙虾仁及绍菜一同进食,香辣之中不失爽甜嘅味道,令口感更为丰富,真系越食越过瘾!另外炆米线还可额外加配其他配料❗❣️麻辣酱银耳鹿茸菇:全「辛」小食既爽又辣😋银耳口感爽脆,鹿茸菇味道鲜甜独特,沾满三哥秘制、辛香麻辣嘅麻辣汁及带有粒粒肉碎嘅乍酱之后,香浓惹味,令我食到无停口😋❣️露丝玛莉苹果梳打:拥有淡淡玫瑰🌹清香、微微薄荷味道,青柠苹果梳打味道出奇地夹,酸酸甜甜、够晒清新,用佢嚟解辣🌶️就最适合不过👍【谭仔三哥】呢个全新香辣回锅肉虾仁炆米线绝对属于米线控必食之选
一向都有铺米线引

❣️麻辣酱银耳鹿茸菇:

全「辛」小食既爽又辣😋

❣️露丝玛莉苹果梳打:

2021-12-30
  • 香辣回锅肉虾仁炆米线,
  • 麻辣酱银耳鹿茸菇,
  • 露丝玛莉苹果梳打