2022-05-05 221 浏览
𝗸𝗳𝗰 𝗻𝗲𝘄 𝗰𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗮𝗹𝗲𝗿𝘁! 𝗮𝗿𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗸𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗰𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗴𝗼𝗼𝗱?🚨 𝗺𝗼𝘂𝘁𝗵-𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗰𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗰𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗯𝘂𝗿𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘀𝘄𝗲𝗲𝘁 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝗿 𝗮𝘁 𝗮𝗻 𝗮𝗳𝗳𝗼𝗿𝗱𝗮𝗯𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲, 𝗰𝗼𝘂𝗹𝗱𝗻'𝘁 𝗮𝘀𝗸 𝗳𝗼𝗿 𝗺𝗼𝗿𝗲!.KFC又有新嘢出,今次嘅爆脆鸡即场人手上粉,外皮脆到爆、鸡肉超嫩滑👅 今次仲有3款滋味沾酱任你拣,我就拣左美式甜辣酱,酸酸辣辣又有蒜香,配搭爆脆鸡真系好夹!另外套餐仲会送 @collar.weare 成员个人应援手幅,一面团体照加一面成员个人照,唔同成员嘅应援手幅日子都唔同,迟啲仲有手机架送添,记得留意返 @kfchk 喇🍗