2017-09-20 1216 浏览
yamm既dinner buffet向来都有水准, 而佢既lunch buffet就第一次试,而主题系马来西亚既buffet就更加系第一次。好多地方lunch buffet都有蚝,好可惜,呢到无蚝无鹅肝,而刺身亦唔多,仲要系啲普通野,三文鱼,希灵鱼咁。 讲到咁,好似好无希望咁,但无如果你当去食餐饭呢,又唔错㖞,环境舒服,熟食好味既。主题系马来野,有喇沙,呢个就淡口小小,但都不过不失,有海南鸡饭,呢个好好味,个饭有味又唔太油,鸡都好滑。咁仲有既就系串烧,都好食既。之前黎yamm食,系movenpick 雪糕,今日一食。。已经消失天与地,唔知lunch同dinner既分别,或是已改左啦。整体食物ok,如果你唔当buffet,其实价钱系配合到食物质素既,但如果谂系buffet,就觉得无咩拣啰。但呢间buffet系绝对有下次既。

但呢间buffet系绝对有下次既。