2020-06-01
基本上服务食物都ok,其中有一个扎马尾嘅女仔礼貌几差, 我哋初期叫食物, 有几款分咗两至三次叫, 因为未试过,唔知好唔好食,所以试咗先再加单, 呢个扎马尾嘅女人走埋嚟,好冇礼貌咁讲,你哋落单,唔该一次过,唔好分开咁多次如果系咁麻烦嘅话,不如一入座就讲明落单只可以几多次, 我哋食晏昼,可以食三个钟头, 唔通头𠮶半个钟,只可以食刺身??之后𠮶半个钟只可以食寿司??之后𠮶半个钟只可以食烧烤, 食返转头系唔可以嘅??去到最后 haagen Dazs 都要问佢攞雪糕纸画嘅, 我哋等咗大约15分钟,都未见佢畀张纸我哋, 咁啱又系预约呢个扎马尾嘅女人, 佢又系好唔客气咁问我哋,究竟落咗啲乜嘢单, 究竟我哋要乜?系要雪糕?净系要雪糕纸? 我同佢讲点咗雪糕纸,你哋冇畀我, 之后佢好悔气咁,飞咗张纸畀我哋我唔系要你非常客气,笑口噬噬咁招呼我, 但系你燥底,心情唔靓,唔该你就唔好返工, 咁唔想返工,就唔好做喇