2022-12-12 235 浏览
本身我都钟意食马拉野,间中都会去食下苏妈,今日同老婆阿仔经过启岸巷子一楼,发现依间马拉GO,首先系俾佢有特色嘅装横吸引咗,打咭一流,再望下Menu见有我钟意食嘅喇沙面同咖央多,即刻入去试一试。我同老婆叫左 亚参喇沙掺掺同横城虾面,两碗面嘅摆盘好靓,睇得出好有心机,唔系流水式作业,面条系用油面同米粉混合,配上浓郁既汤底同新鲜食材,味道系正嘅🤤,食完一啖即系想追下一啖我地再加咗南乳鸡翼,唔系间间马拉野都可以有得order,食碗汤面再加个脆口小食,系满足嘅其实食完面同鸡翼已经饱饱dee,是关份量都好足料下,同埋汤底正所以都饮左好多,但都忍唔住最后叫埋咖央西多当甜品🤣,又系掂👍🏻小店新开张,做每样食物都系用心做,识食客人点会食唔出,我地慢慢饮埋杯,影下相打下咭,见店铺都愈黎愈多人就埋单走人,一定再帮衬😁

我同老婆叫左

• 横城虾面