啲人成日话马鞍山系美食沙漠,但我住马鞍山嘅朋友介绍咗间黄店Cafe俾我,食落去又几好wo,而且佢使用既食材都系好黄😝💛香浓芝士焗蚝($78)呢个蚝好多层次,首先食到酸酸地嘅芝士味,然后有蚝既海水味,最后有轻微嘅甘甜味!-姜黄西班牙海鲜焗饭($138)佢个姜黄味都几重,我本身好钟意食姜黄饭,所以好满意。佢个海鲜好多款,有带子、青口、虾,都几多肉~-宝云酥比目鱼扒伴芒果-沙沙及田园沙律($208)呢个菜式好开胃,因为首先有沙律,然后仲有啲芒果伴住个鱼,佢个鱼皮好松脆,入边嘅鱼都好嫩!-肯亚AA($48)我本身都会饮斋啡,所以今次就拣左呢款肯亚AA。佢有浓稠既香气及果酸味,口感丰富且强烈,算系几strong既一款咖啡,层次分明余韵多变!同埋餐厅自己整既咖啡豆杯垫好得意!-BROWNIE配义大利雪糕($65)呢个性价比好高,必叫!佢啲brownie甜得来又唔系死甜,甜度刚好,配个雪糕一冻一热食口感丰富!🌟整体评分:4.077/5

香浓芝士焗蚝($78)

姜黄西班牙海鲜焗饭($138)

宝云酥比目鱼扒伴芒果-沙沙及田园沙律($208)

肯亚AA($48)

BROWNIE配义大利雪糕($65)

🌟整体评分:4.077/5