2018-01-26 486 浏览
<骏业街街市特集1>粮尾同加上食南记+谭仔真系食到有d厌,走左黎无冷气同装修真系好up dum既#骏业街街市 寻宝,无计系#地产霸权 既#香港,无配套自然租平,租平自然野食平,行过呢间cafe真系眼前一亮,足以满足我呢类#食装修 既特种人士。呢间主打 #车仔pasta 既小店,唔知痴左边条筋用左好多本钱系装修,见佢冷气仲用假天花装住,装埋flat screen 有电视,我就系度谂唔通d人放工过黎睇波? 不过见到前面果抬坐坐6、7个类designer/广告业人士就系度谂,应该有得做既。讲真,装修,满分。野食就可以好食少少,蒜味蕃茄汁牛肉带子扁意粉一d蒜味都无(执著点比较新奇),沙律同我整既无分别(即系好普通),茶好浓。。唔知系咪饮紧功夫茶我明明叫earl’s grey.....但!埋数只系$5x,即系如果我唔懒系野扮健康叫沙律(生菜净系得水无纤维点解我要叫,仲有麻酱既热量)既话,埋单只要$4x,系#观塘 呢个#新兴伪中环 黎讲,真系非常平。入去食个装修都好抵,有幻想下午茶走过黎吞pok叹杯咖啡影返张ig既朋友,事不容迟!
<骏业街街市特集1>