2024-10-16 470 浏览
台式红烧牛肉面~牛肉面汤底非常香浓!面质实在,牛肉更加系煮到淋晒,将近入口即化嘅程度!麻辣鬼椒肉蛋芝士吐司~肉片带有微辣椒香,夹上爆蛋黄浆既煎蛋,既juicy又惹味,非常推荐!芝士火腿肉松蛋饼~蛋饼嘅饼皮较为烟韧,口感十足!芝士嘅咸香味道令人欲罢不能,配上火腿同肉松更加完美!留咗非常多嘅葱,葱香蛋香十足!花枝丸~金黄色嘅卖相已经领人食指大动,炸完不减弹牙嘅口感,加上调味料更加美味!冰火汤圆~汤圆细细粒,一口一粒,方便美味!另外,带有桂花香嘅刨冰,只系唔微甜,非常啱女仔食!蜂蜜柚子乳酸梳打(主食+$18)+ 柚子梳打(主食+$15)~饮品唔会过甜,而且都系梳打水做基底,有气嘅饮品,往往比人嘅感觉系可以消暑解渴,啱晒而家嘅天气饮!