2022-08-09
𝗳𝗼𝘂𝗻𝗱 𝗮 𝗷𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝘇𝗲𝗻 𝘁𝗵𝗲𝗺𝗲𝗱 𝗰𝗮𝗳𝗲 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝗵𝗲𝗿𝗶𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗯𝘂𝗶𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗶𝗻 𝘄𝗮𝗻 𝗰𝗵𝗮𝗶 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗱 𝗱𝗲𝗰𝗮𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗷𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝘄𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗻 𝗳𝗼𝗼𝗱😍 𝗮𝗹𝗹 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗶𝘀𝗵𝗲𝘀 𝘄𝗲𝗿𝗲 𝗯𝗲𝗮𝘂𝘁𝗶𝗳𝘂𝗹𝗹𝘆 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗲𝗱 𝗮𝗻𝗱 𝗶 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗹𝗼𝘃𝗲𝗱 𝘁𝗵𝗲𝗺! 𝗺𝘂𝘀𝘁-𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿𝘀: 𝘄𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗯𝗲𝗲𝗳 𝘁𝗮𝘁𝗮𝗸𝗶 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗽𝗼𝗻𝘇𝘂 𝗷𝗲𝗹𝗹𝘆, 𝗳𝗼𝗶𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘀 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗰𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹𝗶𝘇𝗲𝗱 𝘀𝘄𝗲𝗲𝘁 𝗽𝗼𝘁𝗮𝘁𝗼, 𝗸𝗶𝗻𝗸𝗶 𝗳𝗶𝘀𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵 𝗽𝗮𝗹𝗺𝗶𝗲𝗿😋.惊喜度超高洋食餐厅,卖点一定系tatami位气氛感十足,食物方面starter叫咗帆立贝他他、炭烧八爪鱼、火灸和牛他他、蕃薯鹅肝,最尾两款好中我口味,和牛片配柚子啫喱同花椒粒,加埋炸到脆卜卜嘅蒜片香气十足;鹅肝配焦糖蕃薯上实在出色,做到入口爆鹅油同时又零肥腻感,绝对值得加钱upgrade🤩 而主食威灵顿牛柳同煎喜之次同样睇得又食得,然后食到一半上埋蛋包饭同明太子意粉以我嚟错
惊喜度超高洋食餐厅,卖点一定系tatami位气氛感十足,食物方面starter叫咗帆立贝他他、炭烧八爪鱼、火灸和牛他他、蕃薯鹅肝,最尾两款好中我口味,和牛片配柚子啫喱同花椒粒,加埋炸到脆卜卜嘅蒜片香气十足;鹅肝配焦糖蕃薯上实在出色,做到入口爆鹅油同时又零肥腻感,绝对值得加钱upgrade🤩 而主食威灵顿牛柳同煎喜之次同样睇得又食得,然后食到一半上埋蛋包饭同明太子意粉以我嚟错,点知原来个set跟埋😂 最后点少得招牌抹茶蝴蝶酥,夹住层冰冻嘅mousse,苦度同回甘度可以话打低好多间抹茶专门店,唯人投诉系一旧唔够分~